Εναρκτήριο Συνέδριο: «Πρόληψη των διακρίσεων κατά των Ρομά μέσω της παροχής εργαλείων κοινωνικής διαμεσολάβησης σε αστυνομικά στελέχη»

Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, θα πραγματοποιηθεί το Εναρκτήριο Συνέδριο του συγχρηματοδοτούμενου Ευρωπαϊκού Έργου «PROACTIVE: Πρόληψη των διακρίσεων κατά των Ρομά μέσω της παροχής εργαλείων κοινωνικής διαμεσολάβησης σε αστυνομικούς». Δείτε το Πρόγραμμα Εργασιών του Συνεδρίου, εδώ:

Το έργο PROACTIVE υλοποιείται από κοινοπραξία φορέων, με συντονιστή το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) και εταίρους την ΑμΚΕ ΑΝΤΙΡΡΡΟΠΟΝ, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) & την CMTProoptiki και σκοπός του είναι η παροχή εργαλείων κοινωνικής διαμεσολάβησης σε αστυνομικό προσωπικό «πρώτης γραμμής», εστιάζοντας στην καταπολέμηση των διακρίσεων και την εφαρμοή πολιτικών πρόληψης του κοινωνικού αποκλεισμού της ευάλωτης ομάδας των Ρομά. Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο του έργου.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50 – Αθήνα), ώρες 9:00 – 14:30. Δείτε την Πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *